1. 126.
    +14 -1
    yalanına sokuyum. 2 sene profesyonel olarak yüzdüm; hala lisansım durur.

    1.si %20 yağ oranı mı ?? daşşak mı geçiyon adam mı seçiyon anlamadım. yüzücüymüş bide. giberler o yalanı... sen %20 yağ oranı ile bizim klüpteki havuzun anca dubası olursun. benim yağ oranım %14deydi onu 12 yapmak için çok uğraşmıştım.

    2.si sigara alkol mü ?? bende içerdim sigarayı ama gizlerdim içtiğimi. birgün antreman sonrası havlumu çantaya koyarken sigara pakedi düştü; hocam gördü bunu gibti belamı. haftada 3 günlük antremanı 4 e çıkardı; yetmedi programı yoğunlaştırdı. yüzme diğer sporlara benzemez. ciğerlerini bu kadar kullandığın hiçbir spor yoktur dünyada.. adamın zütünden kan alırlar.. alkolü hiç demiyorum bile (kaslarda oluşan yağların düzensiz dağılmasına sebep olur)

    3.sü dünyanın en gibicisi ben değilim, istediğim kadını elde ederim de demiyorum ama ortalama bir cinsel yaşantım var. şu vakte kadar olan tecrübelerimde şunu gördüm: kadın uykuluyken ciks moduna giremez kolay kolay. bu yüzdendir ki sabah uyanır uyanmaz gibişmeyi birçok kadın sevmez. hele gece uyku bölmesi; lan kız beni uyandırsa gibtir git yat derim !! 2 elleyim vs. hemen azar yok öyle bi dünya amk.

    4.sü ertesi gün hapı öyle kolay bişi değil salak herif. hormonlarını alt üst ediyor kadının. adet döngüsü kayıyor; vücudunun bütün dengesi gibip atılıyor. doktorlar 6 ayda 2 kereden fazla kullanmayın diyor. hiçbir kadın "içime boşal ben hap alırım yarın" demez. aspirin mi lan bu...

    5.si lan ben kardeşime bile bu kadar güvenmem "git nişanlımın evinde kal" diye. hiçbir insan bu kadar geniş olamaz amk.

    5 defa yalanına soktum pekekent
    ···
   tümünü göster