1. 26.
    +16 -1
    2) herşeyin farkinda olan hatunlar

    arkadaşlar bu grup kızlarıyla uğraşmak zordur. tanımak daha zordur. ben buna klagib kızlar diyorum. türk toplum yapısında az rastlanırlar ve genelde erkekler bunlara rastladığı an aşık olurlar. hiç aşık olmam deyip bi anda karşınıza çıktığında sizi dumura uğratan kızlar var ya. heh işte. bu kategori onlarındır.

    tanımak için maddeleyelim arkadaşlar.
    -bu kızlar hem zeki hem güzel vay amk dediğiniz kızlar "olabilir" olabilir dedim çünkü bu kızlar 3. gruba da dahil olabilir. peki nasıl ayıracağız çok basit. eğer bu cümleyi kızı tanımadan söylüyorsak 3. gruptaki ego tavan kızlardır. ama tanımadan bi yorum yapamıyorsak ha tatlı kızmış diyorsak bu gruba aittir.

    - bu grup kızları genelde memur çocukları ya da orta halli kızlarıdır.

    - yanlış anlaşılmasın bu kızlar da hayal kurar ancak hayallerinin imkansızlığının farkındadır. 1. gruptaki gerizekalılara benzemez.

    -giyinişleri sade ama şıktır.

    - insan içlerinde kendini belli etmezler.

    - ilişkileri genelde bu kız tarafından değil karşı taraf yüzünden bitmiştir. aman salla yeaaeae demicek kadar olgun, 56497673564 gün yas tutmayacak kadar mantıklı, f.bda ayrılik durum güncellemeleri yapmıcak kadar aklı basındadır.

    -geneli çok erkekle çıkmamıştır. ancak iliski süreleri de kısadır.

    - seni arkadasım olarak goruyorum lafını kullanmazlar. duygusak bi birliktelik yaşamadıktan sonra hiç bi erkek onların yakın arkadası olamaz.
    ···
   tümünü göster