1. 26.
    +4 -11
    timura da fillerine de gömeyim bi timur hayranlığı başlamış aq yok nasıl osmanlıyı yenmiş nasıl dağıtmış. ulan belki sizin dedelerinizi ezip geçti ankaraya ilerlerken. her gittiği yeri dağıtmadan geçmeyen bi melunun nesini savunuyorsunuz anlamadım. tamam osmanlı da bazen sınırı geçmiştir halkına karşı ama timura göre kıyaslanamayacak kadar görgülü ve adil bir devlet sonuçta. alternatif mi üretmeye çalışıyosunuz boşuna çabalamayın osmanlı her türlü alır.

    timur keşke yavuz döneminde yaşasaydı da kim kimin karısını tersten düzüyordu görürdük. nereden biliyorsun derseniz adamın kısa sürede dünyada yaptıkları ortada. yavuzun yerinde ben olacaktım ki irana tamamen girer timurluların devdıbını da osmanlıya bağlar rövanşı alırdım.
    ···
    1. 1.
      +2 -3
      her duyduğuna inanma istersen. şu yazdıkların baştan aşağı kulaktan dolma şeyler dıbına koyim. abi sizin gibi cahil insanlar insanı yemin ediyorum ülkesinden milletinden soğutuyor... şu timur hakkında söylediğin kelimenin 1 tanesi doğru değil anasını satayım. olayları biraz etraflıca araştırın dıbına kodumun zır cahilleri.
      ···
   tümünü göster