1. 1.
    +27 -7
    oğlum bak bi defa açık söyliyim küfür etmicem, zira gündelik halde kullandığım ve beni ziyadesi ile keyiflendiren argo jargonumun sizin gibilerle alakalı şekilde kirlenmesini istemem.

    özet: sizin gibi zihniyetsizlere küfür dahi edilmez.

    devam;

    şimdi, dün bi tane onun bunun evladı olan ergen bi yavşak bi civciv parçalamış inci falan yazmış tepesinede. bunu da inci sözlüğümüze koymuş. ne oldu bu hareketten sonra?

    o entry silindi mi?
    o entry'i paylaşan kişinni ipsi bloke edilip accsi silindi mi?
    o capsi o adamdan sonra paylaşmaya çalışan diğer huur evlatları da silindi mi?

    hespi evet de mi?

    evet.

    bu civciv hadisesi inci sözlük yönetiminin bir hareketi mi?
    bu civciv hareketine inci sözlük kullanıcısı 40 bin kişi destek verdi mi?
    bu civciv hadisesi organize bir hareket mi?

    hepsi hayr mı?

    hayır.

    lan o zaman mallar sürüsü lan kodumun gerzek beyni düzeleşmiş beynine elektirk gitmeyen, beyni ile düşünmek yerine beyinciliği ile tik ler şeklinde hareket eden yavuşaklar o zaman bu olayı ne demeye inci sözlük hadisesi haline getriyorsunuz=?

    lan zütten bacaklı mallar,

    sahibiniz sizi sürünün çobanı ssg denilen şahsı zart zurt oralara buralara çıkıp sansür şöyle 30 yaşındayım ferre yok youtube şöyle böyle diye atıp tutmadı mı?

    siz her yede özgürlük diye zütünüzü yırtmadınız mı?

    lan o zaman aciz dangalaklar şimdi ne tak yemeye bir kişinin bir mallığını kırk bin kişinin oluşturduğu yüz binlerin ziyaret ettiği bir oluşuma mal etmeye çalışyorsunuz?

    kendinizle çeliştiğiniz fark edemiyorsunuz tamam da bire öküzler bari adam sözü dinleyin " ha lan biz ne tak yedik" diyebilin lan bari.

    özet: ekşi sözlük snsür youtube açılsın diye zütünüzü yırtıp şimdi civciv olayı için inci sözlüğü kapattıralım diye anırmak naıl bir mantık lan hoşaflar?

    neyse ben biliyırumki sizin gibi beyinsiz ve sadece beyincikleri ile varolamayan bir sürü şu dediğim basit şeyleri anlayamayacak o zaman bir örnek veriyim.

    örnek:

    benim ekşi sözlük kaydım var mı?

    2001 senesinden beri var, son 4 senedir kullanmıyor olmam olmadığı anldıbına da gelmez, yani ben yaarım ekşi sözlükte en aızndan kağıt üstünde.

    he şimdi.

    ben çıksam bi tavuk kessem. kanıyla da ekşi giber ssg reyiz okan a tapıyorum nutellea surup yiyorum limonta için gotumu veririm. kendimi entellektuel sanıorum ama basit bir entelden oteye gidemeyen popülist bir mahlukatım yazsam.

    bunu ekşide yayınlasam, ekşşibton da yayınlasam.

    ne tak yiyeceksniz lan mallar.

    ekşi de yazmayı mı bırakıcaksınız?

    ekşi kapansın mı diceksiniz?

    ssg ye tecavüz mü ediceksiniz?

    kendinizi savcılığa şikayet mi ediceksiniz?

    özet: bir yazarın yaptığı bir şey bir zümreye mal edilemez. genellemenizi giber zütünüze sokarım adam olun.

    not:

    sansür sansür diye diye günde 50 yazarı atan yüzlerce entry silen, her ortamda modların gotunu yalayan yazarları omuzlara alan sizi sefiller size acıyorum lan...
    ···
   tümünü göster