/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +272 -81
    Üst Edit:Haberin çıktığı kanal rus devlet kanalıdır.Bilgilendirdiği için (bkz: bijibijiyapakmi) panpamıza teşekkürler

    Rusya olası bir savaş durumunda en büyük tehlikelerin başında Ülkü Ocaklarını gösteriyor ve Rusya Ülkü Ocaklarını inceliyor.Ve bu görüntüler Ülkü Ocaklarının ne kadar doğru bir çizgide olduğunun en büyük göstergelerinden bir tanesidir.Rusya bile olası savaş durumunda bizi tehlikelerin en büyüğü olarak nitelendiriyorsa başarılı olmuşuz demektir.Biz devleti yönetmiyoruz,askeri bir ordu değiliz,elimizde ağır silahlar,denizaltı gemileri,nükleer silahlar veya hava kuvvetlerimiz yok.Sadece vatanını korumak için oluşturulmuş Dünya'nın en büyük gençlik hareketiyiz.

    Bir de bizim ülkeyi yönettiğimizi,elimizde her türlü imkanımızın olduğunu düşünür müsünüz ? Sizin süper güç olarak nitelendirdiğiniz devletler varya,onlar bizim yanımızda hiç kalır.

    Ayrıca beni çok üzen ve milletime güvenimi sarsan bir olay daha var.Dün ve ondan önceki gün Twitter'da bir dünya gündemi başlığı vardı "Özür Dileriz Rusya" diye.Bu gündem başlığını açan ve destekleyen kim varsa bu vatanın en büyük hainleridir.Ulan yavşaklar dik durun biraz dik ! Sizden cepheye gitmenizi bekleyen yok ama biraz şerefli olun vatanınıza sahip çıkın,koruyun,ezdirmeyin.Eğer bu ülkeyi sevmiyorsanız,bu bayrak altında yaşamak istemiyorsanız,olası bir savaş durumunda yerle bir olacağımızı düşünüyorsanız size benden tavsiye:Bir an önce gibtir olun vatanımızdan ! Çünkü bizim sizin gibi hainlere,korkaklara,şerefsiz soysuzlara asla ihtiyacımız olmadı,olmazda.Ne sizden korkarız,ne de bir başkasından.Siz çoksunuz biz TÜRK'üz aklınızdan çıkarmayın bunu.O tag'ı açan ve destekleyenlerin gözümüzde ne rustan ne de ermeniden ne de pkk'dan zerre farkı yoktur.Sizler bu ülkede yaşamayı da,o kimliği taşımayı da zerre haketmeyen mankurtlardan başka bir şey değilsiniz !

    Edit:Haberin gerçekliğini sorgulayanlara;

    http://www.gazete2023.com/m/?id=45741

    http://www.haberlinks.com...bozkurtlar-kimdir-program

    Edit2: https://www.youtube.com/watch?v=l_rB17UtiAE haberin videosu

    (bkz: Sniperozzy) kardeşimize teşekkürler video için.
    ···
   tümünü göster