1. 1.
    +136 -43
    şimdi bu kaltaklar evlenmeden alev olup elin yarağına düşüyor, yıllarca yaraktan yarağa koşup sonunda temiz, düzgün,insan evladı bir erkeğe varıyorlar.
    bu kaltakları alan garibanlara gerçekten acıyorum çünkü kendileri genellikle sünepedir, karı kız iki laf etti mi eli ayağı titrer bu salakların.

    bu kaltakları alan erkek iyi çocuktur,iyi çocuklarla gibişilmez, evlenilir,evlenmeden önce yüzlerine bakılmaz.
    çünkü bu erkekler +9 25 yaş sonrası "ait olma gereksinimi" karşılama itemidir.
    genellikle makam sahibi olur bu huur çocukları.ve bu kaltaklar 25 yaşından sonra artık çekici erkeğin değil, makam,mevki, para sahibi erkeğin değerli olduğunu düşünmeye başlar ve ortalığa saldırırlar.

    konuyu dağıtıp bekaret meselesine geliyorum ki bu benim için çok önemlidir.
    bekaretini kaybetmiş bir kız(bigibletten düşenler ve özel durumlar hariç) bu toplumdaki erkeğin sahiplenme duygusundan yoksun kalmış durumdadır.
    çünkü erkek kadınının sadece ona ait olmasını ister.
    ama ülkemiz şartlarında am her şeyden kıymetli olduğundan bu kaltaklar iyi çocuklar tarafından kabul edilir, belli bir süre evlilik içinde gibilir,am'ın tadına bakılır ve sonrasında aldatılırlar.
    en küçük bir kavgada erkeğin aklına karının yediği yaraklar gelir ve yavaaş yavaş soğur bu kaltak kişiden.

    sonunda aldatılmış ve yediği yaraklarla kalmış olan kaltağımız ya aldatılmayı kabul ederek kıçını kırıp evde oturur ya da bunu yediremez ve kendini iş dünyasında bir yer edinebilmek adına birkaç erkeğe peşkeş çeker.
    istisna olan durumlar tabiki vardır ama bu kaltakları bekleyen son bundan farklı değildir.

    peki bunları neden yazdım?
    ne biliyim ben dıbına koyim.
    acıdım ellaam.

    edit:o yazıyı kim okuyacak dıbını dengesini gibtiğimin manyağı swfsini gönderecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
    ···
   tümünü göster