/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +622 -52
    bu haysiyetsizin müslüman türk gençliğinin itikadi ve ahlaki yapısına son 5 yılda en büyük tahribatı veren şer yuvası bir oluşumun kurucusu olarak cenab'ı allah'ın karşısında nasıl çetin bir imtihanın öznesi olacağını hayal dahi edemiyorum.

    biliyorsunuz kabir sorgusunda muhatap olunan sualleri. malını nerede kazandığından imtihan edilecek bu muallak. evet evet bizim serkan inci. ne cevap vereceksin acaba? ne diyeceksin lan? ya bi mizah sitesu kurdum. böyle bi boşluk vardu ülkede. gençler kendilerini ifade edemiyollardu. zamanla reklam da alduk işte. hee evet inci sözlüğe verilen prezervatif, don, sütyen reklamlarından kazandım malımı. acıyorum ulan sana. gençliğini nerede tükettin diyecekler. ne diyeceksin he zütüne koyduğum? "yooo bon cops koltoronon yorotocosoyom" mı diyeceksin. yaratmak he? sen kimsin ulan şereften noksan? yaratmak sadece cenab'ı rabba ait bir sıfattır. nasıl hesap vereceksin oğlum? her türlü pisliğin, hayasızlığın, ahlaksızlığın kol gezdiği bir oluşumun en tepesindeki adam olmak. bu vebalin altından nasıl kalkacaksın? burada edilen milyonlarca küfrün her birinde senin de payın var. daha kötüsü sen olmasaydın burada işlenen milyonlarca günah hiç işlenmeyecekti.

    sen gerçek bir şeytansın. burada birbirinin bacısına, karısına, anasına söven on binlerce yazarın sebebiyet verdiği kul hakkı denen en ağır günahın baş sorumlususun. belki hacı olmuş, belki erenlere karışmış, belki bir yetimin omzunu okşamış binlerce mümineye edilen küfürlerden sen mesulsün. belki şu an alnı secdede teheccüd namazı kılan bir anaya küfrediliyor. her şeyden habersiz olan bu zavallı kadına olan kul hakkının hesabını nasıl vereceksin?

    günahkarsın. nasıl ki; kerhanede zina eden huur kadar, onun müşterisi kadar o kerhanenin baş pekekenti işletmecisi de mesulse sen bu işten mesulsün. hacı babasının helal para ile aldığı dükkanı meyhane yapan hayırsız evlat kadar günahkarsın.

    bu sözlükteki tüm görsel fuhşiyatın, zinaya sevk eden tüm paylaşımların günahına ortakçısın. sen bu sözlükte ağzından bir tek allah kelamı çıkmamış bir sapkınsın.

    sen onbinlerce insanın hakkına girmiş iblisten de aşağı bir mahluksun ve işin kötüsü tövbe etmek de seni kurtarmayacak. sen bu sözlükte nice ölmüşlere, nice peygamberlere, ehlibeyte edilen küfürlerin baş müsebbibisin. kaybedenlerdensin.
    ···
   tümünü göster