/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +60 -6
    öncelikle allah kimseyi bugün düştüğüm durumlara düşürmesin diyerek başlıyorum hikayeme.ben her gün sabah 9 civarı sıçamadan duramayan birisiyim. rutin haline geldi artık.bu tak denen boşaltım-sindirim ürünü 1 gr bile olsa çıkarmak zorunda hissederim. bugünde öyle oldu.amk okulda rahat edemem(okulda sıçmışlığım çoktur) diye evden çıkmadan sıçayım dedim zorladım zorladım azıcık bir şey çıktı neyse okula geldik ders de lab.da (xxx yazılım dili) işte.
    not: labaratuvarın kapıya en uzak noktasındayım.

    ders başladı 10 dk geçti ya da geçmedi ben de bir hareketlenme oldu ananıgibeyim dedim .neyse popomu iyice oturttum sandalyaye. aradan bir 20 dk daha geçti 2.dalga geldi artık yukardan gelen sıcak havanın da etkisiyle ben kızarmaya başladım dayan amk dayan mal mısın kaç yaşındasın dedim.amk hocası ara da vermiyor 5 dk içimde fırtınalar koptu 2.dalgayı atlattık neyse aradan 30 dk geçti bir 3.dalga geldi kıvranmaya başlayacaktım nerdeyse amk olduğum yere sıçacağım lan lab.da resmen.dua etmeye başladım ayağa kalkıp çıksam tuvalete gitsem sınıf kapısını geçmeden sıçağım biliyorum bu hissi yaşamış olanlarınız vardır muhakkak.her neyse ben yine dualar ediyorum titremeye başladım artık amk yine 2-3 dkyla atlattık, popomu yine sandalyeye sabitleştirmeye tam deliğin üstüne oturmaya çalıştım geçti sancı ama artık ben hoşaf oldum yukardan gelen sıcak hava kendimden geçirdi beni amk çok hafif titremeye başladım ama dışardan gören titrerken görmez düşük şiddetliydi,bir 20 dk daha geçti huur çocuğu hoca ara verelim mi dedi tüm sınıf hocam biraz daha devam edelim erken çıkalım dedi ananızı gibeyim sizin huur evlatları dedim. ölüyordum lan bildiğin neyse tamam amk dedim birazdan bitirecek bak dayanırsın dedim ama daha öncede belirttiğim gibi ağlamaklı hallerdeyim çünkü her an bir 4. ve okul hayatımın bitmesine sebep olacak dalgayı bekliyordum derken geliverdi 10 dk sonra hayvan gibi bir karın gürültüsüyle. artık benim ayaklar durmuyor amk ettiğim duaları görseniz var ya.en ufak bir harekette pat pat pat sıçacağım lan sınıfa yan bilg.da oturan tanımadığım çocuğun ne oluyor bu amk liselisi der gibi trip yaşamasını bile aldırış etmiyordum artık zütü sandalyenin durumuna almak bile fayda etmiyordu ucundaydı amk ucunda. alnım bir terledi ben yine hafiften titriyorum, kulaklarım muhtemelen kıpkırmızı sıcaklığını hissedebiliyorum önüme imza kağıdı geldi attım imzayı hoca ders bitti der demez önce kapıdan çıkana kadar normal hızla sanki acalem var gibi çıktım kapıyı geçer geçmez bir depar atışım var ya görseniz girdim üni. tuvaletine kimse de yoktu allahtan lak lak lak bir sıçtım var ya yemin ediyorum hayatımın en güzel anıydı abartmıyorum. allah düşmanımın başına böyle şeyler getirmesin.
    ···
    1. 1.
      0
      bakmayın gözlerim pılısını pırtısını toplayıp gittiler
      ···
    2. 2.
      +1
      güldüm bin
      ···
    3. 3.
      +6
      panpa aynı şey benim de başıma geldi lan. hatta daha beteri amk.

      akşam çiğköfteyi gömmüşüz bi güzel(ne zaman yesem bu son diyorum biliyorum çünkü sonrasını amk)
      neyse yedik yattık sabah hafif ishal kıvamında sıçtım sonra okula çıktım işte.
      ulan derste bir sıçasım geliyo içime ossuruyorum bildiğin.
      arkadaş soruyo açım kahvaltı yapmadım karnım gurulduyo diyorum amk

      neyse arayı falan bekliyemedim amk bi hışımla gittim tuvalete.
      lavaboların ordaki ilk giriş kapısını açmamla dona sıçmam bir oldu amk:)
      girdim helaya bi güzel sıçtım zütü yıkadım kuruladım baksır kaldı elimde taklu taklu.
      tuvalet deliğine atsam tıkanır okula masraf amk dedim elimde baksırla çıktım lavaboların ordaki çöpe bir atışım var allahım kimse girmez inşallah diyorum.

      sonra bütün günü baksırsız geçirdim kot züte yapışa yapışa *

      ulan bunu ilk burda anlatıyorum kendimi gördüm sende:)
      ···
    4. 4.
      0
      Lisedeyken kendimi o kadar sıkımıştımki boşalmıştım ciddiyim reeeeal
      ···
    5. 5.
      +2
      Panpa öyle bir anlattın ki sanki burda ben sıçtım amk
      ···
    6. 6.
      0
      sabah soğundan bende çok etkileniyorum ve bazen acayip sıçasım geliyor hakkaten ünidede sıçamıyorum saatlerce bekliyorum bekliyemediğim zamanlarda oluyor tabi normalde evden başka yere sıçmam ulan bide tuvalet dolu hiç gibimde değil nasıl patlatıyorum amk
      ···
    7. 7.
      0
      evden başka yerde sıçamıyorum lan ben ilk okulda ve lisede hiç sıçmadım amk şimdi ünideyim burdada sıçmadım ve sıçmayı düşünmüyorum *
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster